Despre mine

936626_10201813075463454_1878237790_n

Salut!

Ma numesc Popa Christian Adrian, sunt inginer de profesie si sunt pasionat de calatorii, excursii, pescuit si sport.

Am deschis acest blog pentru toti pasionatii de excursii, fie ca ele inseamna vizitarea unor orase, statiuni sau obiective turistice, pentru cei carora le place natura, urcatul pe munte, relaxarea pe malul unei ape curgatoare sau a unui lac, pentru cei pasionati de sport, fotografie si de ce nu si pentru cei pasionati de gatit in aer liber.

O sa incerc ca prin articolele pe care o sa le public in viitor, sa combin ceea ce am scris mai sus si prin informatiile utile, pe care cred eu ca vi le voi prezenta, sa aveti o optiune serioasa de comparatie si alegere. O sa fac tot posibilul sa scriu cat mai des cate un articol legat de fiecare activitate mentionata, uneori fiind vorba de mai multe activitati in cadrul aceluiasi articol.

Mai multe despre mine veti afla din articolele pe care le voi scrie in viitor, pentru ca multe dintre acestea vor fi scrise in baza amintirilor si a experientelor proprii pe care le-am avut, iar cu acordul lor vor fi mentionati si unii dintre prietenii mei care au participat la aceste experiente.

Cu acestea fiind spuse, va urez bun venit pe blogul meu personal, unde sper ca veti gasi informatii utile si de folos.